Nu-Revi 
Strandvejen 36
2900  Hellerup

Telefon: 4485 1285
Email: info@nu-revi.dk


Nu-Revi
MedarbejdereNu-Revi er et stærkt lokalt alternativ til de store landsdækkende revisionsfirmaer.

Kvalitet, individuelle løsninger og personlig kontakt er nøgleordene hos statsautoriseret revisor og revisionsfirma Nu-Revi. Vi er mere end blot et revisionsfirma, der håndterer revisionspåtegning.

Engagement og nærvær
Nu-Revi revisionsfirma lægger stort engagement i hver eneste opgave, hvor vi vægter den tætte kontakt og nærværet med vore kunder højt.

Vores revisionsfirma ser på behovet hos den enkelte og udfører gerne opgaven ude hos dig frem for på vort eget kontor. Dermed får vi en bedre forståelse for din virksomhed. Samtidig kan du følge med under hele processen, og vi kan få klargjort eventuelle spørgsmål med det samme.

Som statsautoriseret revisor bestræber vi os altid på den måde på at give dig optimal service og er indstillet på at stille de nødvendige ressourcer til rådighed, således at regnskabsaflæggelsen og revisionen får et fornuftigt forløb.

Høj kvalitet
Nu-Revi revisionsfirma arbejder ud fra revisionsmanualer, der bygger på moderne og effektive revisionsteknikker og revisionsmetoder. På denne baggrund kan vi garantere en høj kvalitet i revisionen.
Vi garanterer, at du får nytte af vor rapporteringsmetoder, der sikrer, at aktuelle og potentielle problemstillinger identificeres og rapporteres.

Vi har specialisterne
Vi kan stille specialister til din rådighed, der sikrer, at ønsker om rådgivning vedrørende skat- og afgiftsmæssige forhold kan imødekommes.

Nu-Revi revisionsfirma overholder alle aftalte betingelser. Vi er kendt som et aktivt revisionsfirma, der aldrig involverer sig i sager, der vedrører virksomheder med et tvivlsomt offentligt omdømme.
Vis stort kort

Relaterede emner

Mere om danrevi 
Profil
Arbejdsområder
Bestyrelse
Udvalg
Nyheder
Persondataforordningen
Kurser i danrevi
Links
Tilmeld nyhedsbrev
Din Revisor Informerer

For medlemmer
Danrevi Intranet

 

Download

Nyttige lister til bogføringen
Debitorliste
Kreditorliste
Vareoptællingsliste

 

Nye medlemmer

Danrevi søger nye medlemmer til revisorfællesskabet. Læs mere på
Nye medlemmer