Danrevi, Horsens

Leif Mikkelsen & Partnere A/S
Høegh Guldbergs Gade 36 C
8700 Horsens

Telefon: 7564 7811
Telefax: 7564 0065
CVR: 3267 6421
   
Email: info@leifmikkelsen.dk
Web: www.leifmikkelsen.dk


Leif Mikkelsen & Partnere A/S


En god revisor gør dit liv lettere.

Kodeordene for Leif Mikkelsen & Partnere A/S i Horsens er:

  • Nærvær
  • Engagement
  • Stabilitet

Det får du, når du vælger os som din og din virksomheds revisor.Samtidig er det vigtigt for os at kommunikere tydeligt og uden alt for mange juridiske og økonomiske termer, som ingen forstår. Du skal koncentrere dig om din virksomhed, og så hjælper vi med det økonomiske.Vi har mange forskellige kunder, men vi er særligt gode til at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med regnskab, revision og rådgivning. Leif Mikkelsen & Partnere A/S er funderet i lokalområdet omkring Horsens og har mange produktions- og håndværksvirksomheder, byggefirmaer, andelsboligforeninger og udlejningsejendomme i kundekartoteket.

Selvfølgelig har vi også en meget høj faglighed – vi kender alt til regnskaber og økonomi og følger som revisorer altid med i ændringer af love, regler og praksis og afgørelser.

Vi følger med i alt det nye, så du ikke behøver gøre det. Vi tilstræber altid at give dig lige præcis de ydelser og den rådgivning, du har behov for, og som bringer dig og din virksomhed godt videre. For selvom du er ekspert på dit område, er det ikke sikkert du ved alt om regnskab, skat og moms. Det er din revisors opgave.

Hos Leif Mikkelsen & Partnere A/S har vi en flad struktur med 6 indehavere, og det betyder, at alle vores kunder har tæt kontakt til en af indehaverne.

Leif Mikkelsen & Partnere A/S ejes i dag af registreret revisor Poul Erik Brodersen, revisor Bo Laursen, revisor Søren Raahauge, registreret revisor Jan Rundstrøm, registreret revisor Frank Lynge Jensen og statsautoriseret revisor Christian Lind Andreasen.
 
Find medarbejdere 

Relaterede emner

Mere om danrevi 
Profil
Arbejdsområder
Bestyrelse
Udvalg
Nyheder
Persondataforordningen
Kurser i danrevi
Links
Tilmeld nyhedsbrev
Din Revisor Informerer

For medlemmer
Danrevi Intranet

 

Download

Nyttige lister til bogføringen
Debitorliste
Kreditorliste
Vareoptællingsliste

 

Nye medlemmer

Danrevi søger nye medlemmer til revisorfællesskabet. Læs mere på
Nye medlemmer